KOMBİ KART ARIZA TAMİR

Kombi, klima, şofben, radyant ısıtıcı ve kaskad, kazan, buna benzer, birçok beyaz eşya gurubu, çalışabilmesi için, ana kartı (beyni) şebekeden elektriği direk almasıdır.

Kartların arızaları nasıl anlaşılır. Bu cihazların, ateşleme, mekanik sistemi, devirdaim pompa, gaz akışı, güvenlik, tüm ayar fonksiyonları, ana kartları (beyni) tarafından görev yerleri idare etmesidir.

Elektronik kart devreleri neden bozulur. Kartta yazılım hatası, direnç, enterge, diyot, röle, aşırı ısınma, karttın kullanım ömrü, yüksek elektrik voltajdan, ana kartı zarar görmesidir.

Ana kartı hasar gördüğün de, çözümü nedir. Kombi çalışmamasında, kombinin ekranın da (arıza hata kodu) görülmektedir. Kombi kartın teknik arızası, uzman ve tecrübeli yetkili ustası tarafından tespiti yapılmalıdır.

Bu sebeple kombiye gelen elektrik akım değeri normal olmalıdır. Yüksek akımdan kombi kartı zarar görmemesi içinde güç kaynağı, regülatör kullanılmalıdır.

Kombi markaları; Airfel, Auer, Alarko, Arçelik, Beko, Bosch, Baykan, Baymak, Buderus, Copa, DemirDöküm, Ferroli, İmmergas, Termoteknik, Viessmann, Portherm Vaillant, Daylux, Sanica, ECA, Fellini, Fondital, Warmhaus.

Belirtilen, marka’ların, ana kartları tamiri yapan firmamızda garantili yapılmasıdır. Kombi kart tamiri fiyatları, kartın arızası ve modelle göre, kart tamir ücreti değişmektedir.

Bengi kombi servisi, kombi markası ve model ayrıt etmeden, kombi yedek parça fiyatı uygun olup, yedek parça değişimine, garantili hizmet vermesidir.

Bu tür hizmetleri merdiven altı yetkisiz kişilerin, karttın onarımı, komple yenisi ile değişiminde, yüksek maliyetler çıkarmalarıdır. Bölgeniz de markanın yetkili servisi gibide özel servisler de bulunmaktadır.

Elektronik ana karttın tamiri oldukça önemlidir. Deneyim ve tecrübe gerektiren teknik işlemdir. Samsun kombi kart tamircisi olarak önerimiz, Kombi arıza tamir, kombi bakımı ve kombi kart tamiri’nde güvenilir firmaları tercih edilmelidir.

İstanbul, Arnavutköy, Sultangazi, Sultançiftliği, Hadımköy, Samsun, İlkadım, Atakum, Tekkeköy, Bafra ‘da kombi arıza, bakım, onarım işlerinizde tecrübeli, yetkili ustalarımız, sizlere 7/24″ acil destek olmaktadır.

Bengi kombi servisi ″ İstanbul, Samsun, telefon numarası; 0532 556 67 08 “ her gün, her saat iletişim kurabilirsiniz.